Fleischwirtschaft International

Weltweit verbreitete Ausgabe der "Fleischwirtschaft" in englischer Sprache. Sie liefert kompetente Fachinformationen für Schlacht- und Zerlegebetriebe, die Fleischwarenindustrie sowie große Handwerksunternehmen und Zulieferbetriebe. Ausgerichtet auf die Anforderungen der betrieblichen Praxis befassen sich international renommierte Autoren mit den aktuellen Themen der Branche. Dies sind unter anderem Technik und Technologie der Fleischverarbeitung und Fleischwarenherstellung sowie Qualitätssicherung, Betriebsführung, Marktforschung und Absatz.
Die Fachzeitschrift richtet sich an Einzel- und Großhändler von Lebensmitteln, sowie an Metzger international.
Sprache: Englisch
Updating: 4 x jährlich
Produzent: Verlagsgruppe Deutscher Fachverlag
Verlag: dfv Mediengruppe
Gründung: 1985
Anschrift: Mainzer Landstr. 251
60326 Frankfurt am Main
Deutschland
Chefredakteur: Renate Kühlcke
Website: http://www.fleischwirtschaft.de
Twitter: https://twitter.com/FleiwiNews
Facebook: https://www.facebook.com/fleischwirtschaft
Xing: http://www.xing.com/companies/deutscherfachverlaggmbh
Kontakt: red-flw@dfv.de
Preis: 14.76 € (12.40 € zzgl. MwSt.)

Jahrgänge Fleischwirtschaft International

Ausgaben des Jahrgangs 2020 aus Fleischwirtschaft International

Heft 4 (27.11.2020) Heft 3 (30.09.2020)
Heft 2 (15.05.2020) Heft 1 (26.02.2020)
Fleischwirtschaft International
Plant protein is more equal than others Unequal treatment is not a knock out, but an opportunity for the industry
Actually the meat and the milk industry resemble each other in the beginning:...
Artikel (504 Wörter) 13.02€
Fleischwirtschaft International
China remains on a successful course The Champions League of pork producing countries has surprises in store
The global meat industry has shown a remarkable dynamics over the past decades...
Artikel (1652 Wörter) 13.02€
Fleischwirtschaft International
A fair in times of pandemic Fi Europe co-located with Hi Europe transitions to virtual in 2020
From a health and safety standpoint, the organizers introduced the all secure...
Artikel (1528 Wörter) 13.02€
Fleischwirtschaft International
Reliability remains the top priority The German slaughterhouse relies on the natural refrigerant ammonia
Every day, around 350 cattle and around 1500 pigs from the region arrive at the...
Artikel (1317 Wörter) 13.02€
Fleischwirtschaft International
Targeting selection and yield The application of these techniques improve the quality, quantity and safety of food
By 2050, there will be another 2.5 bn. people on the planet. How to feed them?...
Artikel (4270 Wörter) 13.02€
Fleischwirtschaft International
The first impression matters Perfect dry sausage products thanks to filling, portioning and grinding under full vacuum
Typical European style cold cuts such as Salami or Mortadella are popular...
Artikel (1975 Wörter) 13.02€
Fleischwirtschaft International
Competitive flora with anti-listerial effect Food cultures with special protective functions are at the heart of every hurdle concept
The industrialization of food production and the increased degree of...
Artikel (2547 Wörter) 13.02€
Fleischwirtschaft International
Loryma Binding system provides texture for alternatives
Natural wheat ingredients specialist Loryma GmbH (Zwingenberg, Germany) has...
Artikel (403 Wörter) 13.02€
Fleischwirtschaft International
Ending up in energy or raw material Plastic waste must be reused in an environmentally friendly manner
Maximum consumer protection makes the use of composite or multi-layer films...
Artikel (1720 Wörter) 13.02€
Fleischwirtschaft International
NewFoodSystems Consortium develops sustainable proteins for food and feed
Kalle - a well known casing manufacturer headquartered in Wiesbaden, Germany -...
Artikel (413 Wörter) 13.02€

Besuchen Sie uns bei: Facebook Twitter XING