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Fleischwirtschaft International
Weltweit verbreitete Ausgabe der "Fleischwirtschaft" in englischer Sprache. Sie liefert kompetente Fachinformationen für Schlacht- und Zerlegebetriebe, die Fleischwarenindustrie sowie große Handwerksunternehmen und Zulieferbetriebe. Ausgerichtet auf die Anforderungen der betrieblichen Praxis befassen sich international renommierte Autoren mit den aktuellen Themen der Branche. Dies sind unter anderem Technik und Technologie der Fleischverarbeitung und Fleischwarenherstellung sowie Qualitätssicherung, Betriebsführung, Marktforschung und Absatz.
Die Fachzeitschrift richtet sich an Einzel- und Großhändler von Lebensmitteln, sowie an Metzger international.
Die Fachzeitschrift richtet sich an Einzel- und Großhändler von Lebensmitteln, sowie an Metzger international.
Sprache: | Englisch |
Updating: | 4 x jährlich |
Produzent: | Verlagsgruppe Deutscher Fachverlag |
Verlag: | dfv Mediengruppe |
Gründung: | 1985 |
Anschrift: | Mainzer Landstr. 251 60326 Frankfurt am Main Deutschland |
Chefredakteur: | Renate Kühlcke |
Website: | http://www.fleischwirtschaft.de |
Twitter: | https://twitter.com/FleiwiNews |
Facebook: | https://www.facebook.com/fleischwirtschaft |
Xing: | http://www.xing.com/companies/deutscherfachverlaggmbh |
Kontakt: | red-flw@dfv.de |
Preis: | 13.27 € (12.40 € zzgl. MwSt.) |
Jahrgänge Fleischwirtschaft International
Ausgaben des Jahrgangs 2023 aus Fleischwirtschaft International
Fleischwirtschaft International
Transparency for all meat types It is a step in the right direction, albeit a small one
As part of its ′farm-to-fork′ strategy, the EU is suggesting revisions to...
Presseartikel (528 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Standing up to misinformation The global meat industry needs to discuss important issues at the World Meat Congress
The International Meat Secretariat in Paris and the Central Organisation for...
Presseartikel (694 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
A great need for innovative solutions Anuga 2023 puts sustainable growth at the heart of the fair as its lead theme
The changes in the out-of-home market brought about by the Corona pandemic are...
Presseartikel (1718 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Meeting the demands of a dynamic market Special focus areas provide a platform for the global protein industry and the organic market
In order to accommodate the demands of the consumers for more regionality,...
Presseartikel (1503 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Koelnmesse Industry trade fairs for the worldwide food and beverage sector
Koelnmesse is an international leader in organising trade fairs in the food and...
Presseartikel (756 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
US pig farming and pig meat trade An analysis of the dynamics between 2012 and 2022
Pig farming showed remarkable dynamics between 2012 and 2022. While the...
Presseartikel (2017 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Footprint of entire male pigs in Europe How ending boar castration can reduce the environmental impact of pig production
Many farms may expect a reduction in feed usage of 7% to 9% when shifting from...
Presseartikel (1867 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Annual outlook Shifting consumer patterns to impact meat demand
The OECD and FAO have jointly released their annual outlook projecting the...
Presseartikel (483 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Effect of carcass chilling on pork quality As demand is out of the manufacturer′s control, the focus is on the parameters that can be influenced
Figure 1 illustrates the relationship between pork quality and profit,...
Presseartikel (3528 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Busch Improved vacuum pump with a redesigned interior
The new rotary vane vacuum pump R5 RA 0520 A from by Busch Vacuum Solutions...
Presseartikel (407 Wörter) 13.27€