Fleischwirtschaft International

Weltweit verbreitete Ausgabe der "Fleischwirtschaft" in englischer Sprache. Sie liefert kompetente Fachinformationen für Schlacht- und Zerlegebetriebe, die Fleischwarenindustrie sowie große Handwerksunternehmen und Zulieferbetriebe. Ausgerichtet auf die Anforderungen der betrieblichen Praxis befassen sich international renommierte Autoren mit den aktuellen Themen der Branche. Dies sind unter anderem Technik und Technologie der Fleischverarbeitung und Fleischwarenherstellung sowie Qualitätssicherung, Betriebsführung, Marktforschung und Absatz.
Die Fachzeitschrift richtet sich an Einzel- und Großhändler von Lebensmitteln, sowie an Metzger international.
Sprache: Englisch
Updating: 4 x jährlich
Produzent: Verlagsgruppe Deutscher Fachverlag
Verlag: dfv Mediengruppe
Gründung: 1985
Anschrift: Mainzer Landstr. 251
60326 Frankfurt am Main
Deutschland
Chefredakteur: Renate Kühlcke
Website: http://www.fleischwirtschaft.de
Twitter: https://twitter.com/FleiwiNews
Facebook: https://www.facebook.com/fleischwirtschaft
Xing: http://www.xing.com/companies/deutscherfachverlaggmbh
Kontakt: red-flw@dfv.de
Preis: 14.76 € (12.40 € zzgl. MwSt.)

Jahrgänge Fleischwirtschaft International

Ausgaben des Jahrgangs 2019 aus Fleischwirtschaft International

Heft 3 (16.09.2019) Heft 2 (15.04.2019)
Heft 1 (28.02.2019)
Fleischwirtschaft International
Society doesn′t need reprimands In Germany, the discussion about a meat tax has flared up again
Currently the discussion about saving the climate and meat consumption always...
Artikel (544 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
100 years of tasting the future World′s largest trade fair for food and beverages opens its gates in October
Anuga, the world′s largest trade fair for food and beverages, breaks new...
Artikel (1703 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Science is the basis of everything 65th International Congress of Meat Science and Technology 2019 in Germany
The ICoMST International Congress of Meat Science and Technology returned to...
Artikel (967 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Market grows more slowly than production Focus on global turkey meat trading between 2006 and 2016
Between 2006 and 2016, global turkey meat production increased from 5.2 mill. t...
Artikel (1603 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Process Expo Displaying impressive solutions to all segments
Process Expo 2019 will be taking place on 8-11 October, 2019, at Chicago′s...
Artikel (614 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
How the sausage gets into the casing Filling machines and sealing machines work together in the same production step
During the production of sausages, meat is usually minced and mixed with...
Artikel (1688 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
How much heat is necessary? Controlled heat treatment of processed meat products optimises food safety
The bacteria we particularly need to protect our products from are the...
Artikel (1256 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Natural colors may provide benefits Following national regulations color additives are added globally to compensate color losses - Part II
Certified synthetic food colors are used in Europe and other countries of the...
Artikel (7819 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Tender meat attracts consumers Beneath other mechanical processes in the meat industry tenderization is used globally
Chemical methods, such as marinades, require less work but are less efficient...
Artikel (4906 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Meat and sausages via online trade Corrugated cardboard insulating packagings for e-commerce
Currently, only one percent of food is sold online, but an increase of up to...
Artikel (1630 Wörter) 14.76€

Besuchen Sie uns bei: Facebook Twitter XING