Fleischwirtschaft International

Weltweit verbreitete Ausgabe der "Fleischwirtschaft" in englischer Sprache. Sie liefert kompetente Fachinformationen für Schlacht- und Zerlegebetriebe, die Fleischwarenindustrie sowie große Handwerksunternehmen und Zulieferbetriebe. Ausgerichtet auf die Anforderungen der betrieblichen Praxis befassen sich international renommierte Autoren mit den aktuellen Themen der Branche. Dies sind unter anderem Technik und Technologie der Fleischverarbeitung und Fleischwarenherstellung sowie Qualitätssicherung, Betriebsführung, Marktforschung und Absatz.
Die Fachzeitschrift richtet sich an Einzel- und Großhändler von Lebensmitteln, sowie an Metzger international.
Sprache: Englisch
Updating: 4 x jährlich
Produzent: Verlagsgruppe Deutscher Fachverlag
Verlag: dfv Mediengruppe
Gründung: 1985
Anschrift: Mainzer Landstr. 251
60326 Frankfurt am Main
Deutschland
Chefredakteur: Renate Kühlcke
Website: http://www.fleischwirtschaft.de
Twitter: https://twitter.com/FleiwiNews
Facebook: https://www.facebook.com/fleischwirtschaft
Xing: http://www.xing.com/companies/deutscherfachverlaggmbh
Kontakt: red-flw@dfv.de
Preis: 13.27 € (12.40 € zzgl. MwSt.)

Jahrgänge Fleischwirtschaft International

Ausgaben des Jahrgangs 2021 aus Fleischwirtschaft International

Heft 1 (09.03.2021)
Fleischwirtschaft International
No chance going it alone Only cooperation can solve the tasks of the entire industry
Many challenges lie behind us. For some, the past twelve months have also...
Artikel (523 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Data - the basis for digitalisation Sensor technologies, machine learning and 5G are all gaining in significance
Trends such as growing digitalisation in various industries, process automation...
Artikel (745 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
There is no such thing as 100 per cent safety There are different techniques for reducing microorganism numbers, preserving products and maintaining taste
In practice, it is not possible to be 100% certain that all germs have been...
Artikel (906 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Doing more with less Smaller components are easier to use - and offer greater functionality
Technological miniaturisation is all about reducing the size of various...
Artikel (823 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Lightweight, homogenous and sturdy Food stays safe - even with less plastic
There were widespread demonstrations against excessive waste and in favour of...
Artikel (886 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Supported by a robot co-worker Automation systems work tirelessly - and produce consistent results
According to DIN V 19233, automation is defined as "Equipping a device so that...
Artikel (972 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
"The vision of non-animal meat production still has to overcome a number of major technical hurdles"
1. There is currently a great deal of media speculation about the "Future of...
Artikel (576 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Gold and silver for new concepts DLG and partners honor pioneering developments in terms of innovation and efficiency
The International FoodTec Award recognises pioneering developments in terms of...
Artikel (2328 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Price-driven flight of fancy China exports and high pig prices put industry back on growth track in 2019
Booming exports to China brought substantial growth for pork slaughterers in...
Artikel (1522 Wörter) 13.27€
Fleischwirtschaft International
Traditional smoke for quality products In various international publications traditional steam smoke is also called condensate smoke
Although material specifications traditionally vary from country to country and...
Artikel (1588 Wörter) 13.27€

Besuchen Sie uns bei: Facebook Twitter XING