Fleischwirtschaft International

Weltweit verbreitete Ausgabe der "Fleischwirtschaft" in englischer Sprache. Sie liefert kompetente Fachinformationen für Schlacht- und Zerlegebetriebe, die Fleischwarenindustrie sowie große Handwerksunternehmen und Zulieferbetriebe. Ausgerichtet auf die Anforderungen der betrieblichen Praxis befassen sich international renommierte Autoren mit den aktuellen Themen der Branche. Dies sind unter anderem Technik und Technologie der Fleischverarbeitung und Fleischwarenherstellung sowie Qualitätssicherung, Betriebsführung, Marktforschung und Absatz.
Die Fachzeitschrift richtet sich an Einzel- und Großhändler von Lebensmitteln, sowie an Metzger international.
Sprache: Englisch
Updating: 4 x jährlich
Produzent: Verlagsgruppe Deutscher Fachverlag
Verlag: dfv Mediengruppe
Gründung: 1985
Anschrift: Mainzer Landstr. 251
60326 Frankfurt am Main
Deutschland
Chefredakteur: Renate Kühlcke
Website: http://www.fleischwirtschaft.de
Twitter: https://twitter.com/FleiwiNews
Facebook: https://www.facebook.com/fleischwirtschaft
Xing: http://www.xing.com/companies/deutscherfachverlaggmbh
Kontakt: red-flw@dfv.de
Preis: 14.76 € (12.40 € zzgl. MwSt.)

Jahrgänge Fleischwirtschaft International

Ausgaben des Jahrgangs 2019 aus Fleischwirtschaft International

Heft 1 (28.02.2019)
Fleischwirtschaft International
Renunciation saves no rainforest Study on the costs and benefits of a purely plant-based diet in a global context
Should an industrial state like Germany set a good example and drastically...
Artikel (529 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Strong front line, sound midfield Companies, data and structures of the German meat industry in 2017
The pressure of consolidation in the meat industry remains. In 2017 sausage...
Artikel (1116 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
PREVIEW IFFA Trade fair opens its gates once again IFFA brings together all players from the industry in Frankfurt
New exhibition hall, optimized grounds concept, larger exhibition space and all...
Artikel (2379 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Pig bristles fuel the industry A new technology allows to transform the former waste into something useful
Every pig slaughtered produces on average 1 kg of hair. Nowadays, in Europe,...
Artikel (1534 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Plants reduce defects of poultry meat A research highlights the effects of plant extracts on vascularization and protection of muscle cells
Three main issues dominate in a survey conducted in 2017 by the CCPA Group...
Artikel (1217 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Global synopsis of poultry production Patterns and dynamics in the meat sector between 2006 and 2016
The favourable feed conversion rate, no religious barriers, the broad variety...
Artikel (1406 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Boar taint is a challenge to be adressed The carcasses must be controlled to decrease the risk of a bad consumer experience
All meat producers want their customers to have a positive experience when...
Artikel (1727 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Echinococcosis poses an increasing threat Beneath others optimized slaughter hygiene is a basic to reduce zoonosis
Echinococcosis is a disease that has been recognized by humans for centuries...
Artikel (4930 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Natural Biopreservatives are trending The modern preservatives are of microbiological or animal origin and lead to minimal processing
Meat and meat products are the most perishable commodities. So the preservation...
Artikel (4102 Wörter) 14.76€
Fleischwirtschaft International
Calendar
4 - 6 March Doha, Qatar Qatar Food & Hospitality Show, iiGlobal...
Artikel (403 Wörter) 14.76€

Besuchen Sie uns bei: Facebook Twitter XING