Fleischwirtschaft International

Weltweit verbreitete Ausgabe der "Fleischwirtschaft" in englischer Sprache. Sie liefert kompetente Fachinformationen für Schlacht- und Zerlegebetriebe, die Fleischwarenindustrie sowie große Handwerksunternehmen und Zulieferbetriebe. Ausgerichtet auf die Anforderungen der betrieblichen Praxis befassen sich international renommierte Autoren mit den aktuellen Themen der Branche. Dies sind unter anderem Technik und Technologie der Fleischverarbeitung und Fleischwarenherstellung sowie Qualitätssicherung, Betriebsführung, Marktforschung und Absatz.
Die Fachzeitschrift richtet sich an Einzel- und Großhändler von Lebensmitteln, sowie an Metzger international.
Sprache: Englisch
Updating: 4 x jährlich
Produzent: Verlagsgruppe Deutscher Fachverlag
Verlag: dfv Mediengruppe
Gründung: 1985
Anschrift: Mainzer Landstr. 251
60326 Frankfurt am Main
Deutschland
Chefredakteur: Renate Kühlcke
Website: http://www.fleischwirtschaft.de
Twitter: https://twitter.com/FleiwiNews
Facebook: https://www.facebook.com/fleischwirtschaft
Xing: http://www.xing.com/companies/deutscherfachverlaggmbh
Kontakt: red-flw@dfv.de
Preis: 13.69 € (11.50 € zzgl. MwSt.)

Jahrgänge Fleischwirtschaft International

Ausgaben des Jahrgangs 2018 aus Fleischwirtschaft International

Heft 4 (06.09.2018) Heft 3 (04.07.2018)
Heft 2 (09.05.2018) Heft 1 (06.03.2018)
Fleischwirtschaft International
Trade fairs need internationality Only action across national borders can secure the supply of safe food worldwide
At the moment it looks as if national protectionism is slowing down...
Artikel (522 Wörter) 13.69€
Fleischwirtschaft International
China‘s boom appears to have peaked The global pork industry barometer indicates calm and sound growth for 2018
Looking back over a period of three years, it can be established that in 2015...
Artikel (1909 Wörter) 13.69€
Fleischwirtschaft International
Seasoning new protein sources Tapping into the latest consumer trends regarding vegan and vegetarian products
This trend is thought to be strongly driven by an increased focus on health and...
Artikel (1720 Wörter) 13.69€
Fleischwirtschaft International
Meat extensions - products with animal and vegetable components Products with reduced meat content as alternatives to vegetarian and vegan meat analogues
Among the important concerns facing modern society are CO2 reduction, resource...
Artikel (2328 Wörter) 13.69€
Fleischwirtschaft International
Detection assures food safety State-of-the-art microbiological tests help to reduce the risk of human illness cases - Part 2
Conventional or traditional methods for detecting microorganisms in meats are...
Artikel (2802 Wörter) 13.69€
Fleischwirtschaft International
Food packaging and labeling Driving efficiency in meat and poultry coding
Global production in the meat and poultry industry has only seen modest growth...
Artikel (1718 Wörter) 13.69€
Fleischwirtschaft International
Packaging assures quality Modified atmosphere packaging is the most commonly packaging method used in poultry marketing
However, the shelf-life extension depends upon the various factors such as type...
Artikel (4552 Wörter) 13.69€
Fleischwirtschaft International
Smoking Technologies Assessment under the European food law
Smoking foodstuffs by exposing them to smoke that is generated from primary...
Artikel (741 Wörter) 13.69€
Fleischwirtschaft International
Quality characteristics and shelf life evaluation of functional mutton patties Investigations on incorporated combinations of plant materials
The demand of functional meat products is increasing day by day, as the...
Artikel (7754 Wörter) 13.69€

Besuchen Sie uns bei: Facebook Twitter Google Plus XING